Serviceflats

Wat ons onderscheid van vele andere assistentiewoningen, zijn onze mooie appartementen. In de stijl die doorheen de hele Kastanjevesten te vinden is, rustiek en warm, werkten wij ieder appartement met oog voor detail af. Al onze appartementen hebben een eikenhouten vloer, een volledig uitgeruste keuken met accessoires van Miele, een badkamer met bad en/of douche.

U leeft niet op een kamer. Uw appartement heeft altijd een leefruimte, een aparte slaapkamer, toilet en een aangepaste badkamer. Daarnaast kan u uiteraard ook altijd gebruik maken van onze gemeenschappelijke ruimtes.


De Kastanjevesten beschikt over een ruim restaurant om u en uw gasten te ontvangen. Er is een gezellige salon om een tasje koffie te drinken, een Engelse bibliotheek voor als u even van de rust wil genieten en een vergaderzaal die we ook als activiteiten-ruimte gebruiken.
 

Daarnaast is er ook een mooie oranjerie waar we bijvoorbeeld filmnamiddagen houden of waar u kan gaan zitten om van het groen te genieten. U kijkt dan namelijk uit over onze prachtige tuin.

Ook al ligt onze residentie in het hartje van Aalst, binnen onze muren is het altijd rustig. In onze tuin is het altijd erg stil, ideaal om buiten te kunnen eten of koffie drinken. Of ’s avonds van een glaasje te genieten, het is ook uw tuin. 

 

 

 

img-1
img-2

Type A

Vanaf 45m²

Leefruimte 

Aparte slaapkamer 

Aangepaste douche 

Type B

Vanaf 60m²

Leefruimte 

Aparte slaapkamer 

Aangepaste douche 

Type C

Vanaf 75m²

Leefruimte 

Aparte slaapkamer 

Aangepaste douche of bad

a

Type D

Vanaf 90m²

Leefruimte 

Aparte slaapkamer 

Aangepaste badkamer met douche 

Terras 

Bezoek ons vandaag!

Had u graag De Kastanjevesten een bezoekje gebracht, of wat meer informatie gekregen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaande knop.

Maak een afspraak