Diensten

a

a

Wij bieden tal van diensten aan en het is aan u om te kiezen wat u zelf wil doen, en wat niet.

Zorg op maat is waar we sterk in zijn, al 17 jaar lang. Hieronder staan onze diensten beschreven maar neem zeker contact met ons op indien u een specifieke wens of vraag heeft. 

img-1

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat er altijd iemand aanwezig is om al uw vragen te beantwoorden en kleine zorgen weg te nemen. Daarom houden wij vast aan een 24/7 permanentie-principe waarbij er altijd iemand van ons vast team klaar staat om te helpen. Er is altijd een van onze personeelsleden aanwezig in de gemeenschappelijke ruimtes. 

a
aa

In geval van nood, heeft u ook een armbandje ter beschikking met een alarm-knop. Hiermee verwittigt u een van onze medewerkers en komt er meteen iemand ter hulp. 

Verse maaltijden

In De Kastanjevesten hebben we een gespecialiseerd keukenteam dat alle dagen verse maaltijden bereidt voor onze bewoners en hun bezoekers. Wij houden rekening met uw speciale dieetverzoeken (zoals maaltijden zonder zoet, zout, vet, speciaal gesneden of gemaald etc.) en met uw voorkeur om maaltijden op de kamer te krijgen of in ons gezellig restaurant. 
a

Iedere middag voorzien wij een menu bestaande uit een verse soep, gevarieerde hoofdschotel en een dessert. Wij bereiden ook uw ontbijt en/of avondmaal indien gewenst. En op zondagen en feestdagen maken we ’t net iets specialer, “op z’n zondags”. 

 

In de namiddag bieden wij al onze bewoners een gratis koffie aan. Wij vinden het belangrijk om een gezellige omgeving te creëren waarin verhalen worden verteld, tal van spelletjes gespeeld en activiteiten worden georganiseerd.

Zorg & verpleging

Indien u regelmatig verzorging nodig heeft (denk hulp bij het wassen of wondzorg), werken wij samen met externe diensten. Er kan verpleging aangevraagd voor wanneer u het nodig heeft via o.a. Thuiszorg, Klavertje Vier, zelfstandige zorgkundigen en meer. 

Schoonmaakdienst

Voor uw gemak, hebben we een eigen poetsdienst voorzien die uw appartement tot in elk hoekje schoonmaakt. Wij verzamelen ook dagelijks uw huisvuil voor u. 

Boodschappendienst

Wij werken samen met fantastische vrijwilligers die boodschappen aan huis kunnen brengen. Onze locatie is omringd door tal van supermarkten en winkels, dus ver hoeft u niet te stappen of rijden indien u graag zelf nog uw boodschappen doet. U kan bijvoorbeeld ook beroep doen op onze boodschappendienst voor alles wat te zwaar is om zelf te dragen. Wij passen ons aan, aan uw wensen. 

Kapper & Kinesist

Een knipbeurt nodig? Kinesitherapie volgen? Beiden kunnen gewoon binnen de vertrouwde muren van onze residentie. Onze kapper verwelkomt u graag in zijn salon of komt bij u op de kamer. En hetzelfde principe geldt voor onze kinesist, die aan huis komt of u meeneemt naar de revalidatie-ruimte. 

Wassen & drogen

Er is een wasmachine en droogkast voorzien in een van onze gemeenschappelijke ruimtes, die door al onze bewoners of door de zorgkundigen kunnen gebruikt worden. 

Diensten op maat

Heeft u een specifieke wens? Iets in gedachten dat hier niet vermeld wordt? Aarzel niet en neem even contact met ons op, we kunnen u vast en zeker verder helpen. 

Bezoek ons vandaag!

Had u graag De Kastanjevesten een bezoekje gebracht, of wat meer informatie gekregen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaande knop.

Maak een afspraak